Renovatieprojecten

In samenwerking met een vast bouwteam verzorgt Kempas complete renovatieprojecten. Kempas treedt daarbij op als bouwmanager/meewerkend voorman, aanspreekpunt, kwaliteitsbewaker en natuurlijk als interieurbouwer. Voor u betekent dit: inzicht en rust.

Inventarisatie

Met ons bouwteam zijn wij specialisten in afbouw- en renovatieprojecten (dus geen nieuw-, aan- of opbouw). Als u uw project aan ons voorlegt, komen wij kennismaken, het project opnemen en met u doorspreken. Ook inventariseren we welke specialisten nodig zijn.

Sterk team

Ons bouwteam bestaat in potentie uit een tegelzetter, elektricien, loodgieter, interieurmetaalspecialist, stukadoor, glaszetter, kitter, sloper, schilder, betonzager, stoffeerder, timmerfabriek en trapspecialist. Kempas zorgt ervoor dat de juiste specialisten betrokken worden.

Quality attracts quality.

Offreren. Starten

De betrokken specialisten komen – samen met Kempas – op een gezamenlijk moment het werk bespreken en inmeten. Alle prijsopgaven die daaruit volgen voegen we samen in een totaalofferte. Gaan we voor u aan de slag? Dan maken we een planning op maat.

Quality is when the customer returns and the product does not.

Impressie

Om u een indruk te geven van door Kempas en het bouwteam gerealiseerde renovatieprojecten en van de mogelijkheden voor uw eigen project, vindt u hier een zorgvuldig samengestelde selectie.

PERFECTE VERBOUWING.